Una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestui cuptor este tehnologia SteamBake. Aceasta implică utilizarea aburului în primele etape ale procesului de gătire, ceea ce ajută la obținerea unei cruste crocante și aurii, în timp ce interiorul alimentelor rămâne fraged și suculent. Funcția SteamBake este ideală pentru pâine, prăjituri, pizza și alte produse de panificație. Aceasta oferă un avantaj considerabil în comparație cu cuptoarele tradiționale, asigurând o coacere uniformă și o textură mai bogată a alimentelor. Nici să-l păstrați curat nu este o problemă, deoarece puteți activa funcția de autocurățare catalitică pentru a scăpa de orice urmă de grăsime. Poți citi AICI review-ul nostru complet pentru Cuptor incorporabil electric Electrolux EOD3F40BX
Păreri despre Electrolux EOD3F40BX, Cuptor incorporabil SteamBake 65 l, Autocuratare catalitica
Frumusețea cuptorului Electrolux EOD3F40BX constă în flexibilitatea sa: este un cuptor încăpător când aveți nevoie de spațiu sau când doriți să gătiți două feluri de mâncare în același timp, fără ca mirosurile să se amestece. Putem spune că EOD3F40BX folosește inteligent spațiul disponibil pentru coacere din două motive. În primul rând, înseamnă că puteți găti alimente la diferite temperaturi în același timp așa cum am vorbit mai sus, iar în al doilea rând, puteți folosi doar jumătate din spațiul cuptorului și puteți economisi bani dacă nu aveți nevoie de tot spațiul disponibil.
Pe lângă faptul că are o clasificare energetică destul de bună ( A+) și dispune de o capacitate netă de 65 de litri acesta vine echipat cu o selecție largă de moduri de operare, inclusiv dezghețare, o funcție de coacere delicată pentru fripturi suculente, o opțiune de coacere intensivă pentru pizza si un mod de gătire ventilat pentru un exterior crocant . Iar datorita senzorului alimentar Food Sensor, poti obtine rezultate perfecte de fiecare data. Acesta iti permite sa monitorizezi procesul de gatire prin masurarea temperaturii din interiorul mancarii și te va anunta cand preparatul este gata ocazie cu care va intrerupe procesul de gatire.
Evaluare